A természet elixírje

Share this post

A természet elixírje

Több, mint 3000 évvel ezelőtti felfedezése óta az Aloe-t sikeresen használják gyógyítási célokra. Közel 300 fajta létezik, de csak néhánynak van jótékony hatása az emberi szervezetre. A legkiválóbb az Aloe Barbadensis Miller. A tiszta Aloe 200 aktív összetevőt, beleértve 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint tartalmaz. Az Aloe Vera a természet legcsodálatraméltóbb alkotásai közé tartozik! A csoda nem csupán a növényben, hanem az emberi szervezetben keresendő! Évtizedes betegségek után is képesek vagyunk regenerálódni, beindulnak az öngyógyító mechanizmusok, ha megvannak a szükséges tápanyagok! Ebben tud segíteni az Aloe Vera. Minden egészségügyi problémánál elsődleges feladat a szervezet méregtelenítése, tisztítása. Az Aloe Vera sejtszövet-regeneráló, hámosító és bőrnyugtató hatású. Hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához.

A kutatások bebizonyították, hogy az Aloe egy igen hatásos vivő-anyag amely elõsegíti a C- és E- vitaminok felszívódását, és ezért ezen vitaminok kiegészítő anyagaként lehet őt értelmezni. .

Technológia és minőség

Az elmúlt többezer év során az Aloe Verát a legkülönbözőbb módokon készítették el és alkalmazták: kiszárított leveleit porrá őrölték, de volt ahol főzetet készítettek belőle, avagy nyílt tűzön megpirították. Természetesen volt, ahol a legjobb módot alkalmazták, az Aloe-leveleket kipréselték, ezzel alapozva meg a modernkori Aloe Vera gél kinyerésének optimális technológiáját. Az italok előállításának kíméletes technológiája lehetővé teszi, hogy az Aloe Vera gél teljes tisztaságában és természetes állapotában kerüljön a fogyasztóhoz. A szigorú és kötelező minőség-ellenőrzés biztosítja termékeink állandó, magas színvonalát és stabilitását. Aloe ital termékeink nem tartalmaznak hozzáadott vizet, színező anyagokat, illetve ízfokozókat.

Az Eredeti Aloe Vera italok előnyei:

  • Válogatott Aloe Barbadensis Miller (Aloe Vera) levélből készülnek
  • Csúcsminőségű elkészítési mód, szabadalmaztatott módszer segítségével
  • Ellenőrzött mikroflóra
  • Meghosszabbított eltarthatósági idő