Eredeti Aloe Vera – Aloe történelem

Share this post

Eredeti Aloe Vera – Aloe történelem

Mint tudjuk a külső szépség belülről is fakad, és ennek megőrzése érdekében fontos szerepe van az egészséges, tiszta és természetes táplálékok fogyasztásának napjainkban. Magyarországon jellemzően immunerősítésre  használják az EREDETI ALOE VERA Italt és Gélt. Weboldalunkon megismerkedhet ALOE VERA készítményeink szélesebb körű használatával.

A lexikont felütve, többek között,  a következőket találhatjuk az aloe veráról*:
Aloe gél: fájdalomcsillapító, gyulladás-gátló, meggyorsítja a gyógyulási folyamatot fekély, égési sérülések, fagyásos sérülések esetén, serkenti a hámosítást, a bőr regenerációját”.

Aloe nedv: Antibakteriális hatású, alkalmas bakteriális fertőzések megszüntetésére a vastag- és vékonybélben. Szintén hatásos gyomorfekély esetén, mivel csökkenti a fekélyt okozó gyomorsav termelődését”.

*Forrás: Wikipedia Internet

A betegségek egy részének kialakulása a helytelen táplálkozásra és életmódra vezethető vissza, éppen ezért fontos szervezetünk védekezőrendszerének erősítése!

Aloe Vera régen

Már az ősi kultúrákban felismerték az Aloe Vera növény gyógyító, immunerősítő hatását. Az Aloe Vera levelei tartalmazzák azt a sűrű, kocsonyás, különlegesen jótékony hatású nedvet, amivel az Aloe Vera-t leginkább azonosítani szokták és ami a növény értékét magasan a többi fölé emeli. Az Eredeti Aloe Vera Ital és Gél vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket tartalmaz és ennek eredményeként tisztító, sejtregeneráló hatással bír. Összetevői révén az Aloe a természet egyik legtökéletesebb „vitamin koktélját” nyújtja Önnek. Ez a termék egy valóságos tápanyagforrás!

Évezredes karrierjét az Aloe Vera annak köszönheti, hogy számos esetben sikerrel alkalmazták. A történelem során az Aloe közkedvelt népi gyógyszer volt különféle betegségek enyhítésére. Úgy hitték, hogy az Aloe nagyon hatásos gyomorproblémák, székrekedés kezelésésre, a vese és húgyhólyag rendellenes viselkedésének megszüntetésére.

„Négy növény van, mely az emberi élet számára elengedhetetlen: a búza, a szőlő, az oliva és az aloé. Az első táplál, a második megörvendezteti a szívet, a harmadik harmóniát szerez, a negyedik egészségessé tesz.” 

(Kolumbusz Kristóf)