Fényvédelem az év 365 napján

Share this post

Fényvédelem az év 365 napján

Miért fontos a fényvédő használata?

A napi arcápolási rutinról az aktív hatóanyagos szérumok, maszkok, krémek vagy lemosók juthatnak az eszünkbe, azonban egy fontos lépésre is figyelnünk kell az év 365 napján: a FÉNYVÉDELEMRE!

Szakemberek is próbálják jobban felhívni a figyelmet arra, hogy nem csak a nyári időszakban szükséges fényvédő készítményeket alkalmaznunk, hanem igenis minden évszakban ügyelnünk kell a fényvédelemre, ugyanis az UV sugarak az év összes napján roncsolhatják bőrünket. Mindezek mellett fokozhatják a bőrdaganat kockázatát és számos más betegségek kialakulását, hiszen gyengítik a bőrsejteket, emellett pedig károsíthatják az immunrendszer működését is.  Erre szoktál azt mondani, hogy a bőr nem felejt, mivel a probléma nem rögtön jelentkezik, hanem jóval később is kikerekedhet a betegség, ami akár már kezelhetetlenné is válhat.

Nyári fényvédelem

Természetesen a nyári időszakban még nagyobb figyelmet igényel a fényvédelem.

Itt is fontos kiemelni, hogy nem csak az aktív napozás közben kell fényvédőt alkalmazni, hanem egészen addig, ameddig kint tartózkodunk a szabadban.

A betegségek elkerülése mellett pedig még számos más érv is a fényvédő készítmények használata mellett szól. Gondoljunk például a fiatal és egészséges bőr megőrzésére! Ki ne akarná, hogy bőre sokáig friss és üde legyen?

Milyen terméket válasszunk?

Ha fiatal és egészséges bőrt szeretnénk, akkor elengedhetetlen, hogy valamilyen fényvédő ne legyen oszlopos tagja a napi rutinunknak.

Mindenképpen célszerű olyan napvédő készítményt választanunk, amely az UV sugaraktól való védelem mellett, hidratálja, regenerálja a bőrt, és segít annak nedvességtartalmának visszaszerzésében.

Praktikus, ha testre és arcra is tudjuk egyszerre alkalmazni. Sokan nem gondolják, de olyan esetekben is jól jöhet a védelem, amikor nem céltudatosan napozunk, hanem csak a szabadban tartózkodunk, kirándulunk, vagy éppen kutyát sétáltatunk, stb. Hogy miért? Biztosan ti is tapasztaltátok, hogy a kézfejünkön és a dekoltázsunkon is érzékenyebb a bőr, könnyebben kiszáradhat és ráncosodhat. Pontosan ezért is fontos ezeknek a testrészeknek a védelme és ápolása.

Új Eredeti Aloe Vera napozó termékcsalád

Jó hírünk van!

Az Eredeti Aloe vera készítmények új termékcsaláddal bővültek: Eredeti Aloe Vera Napozók!

Az Eredeti Aloe Vera SPF30 napozó krém arcra és testre 50 ml, 150ml egy 30 faktoros, könnyű állagú napvédő krém, amely kényelmes „viseletet” biztosít. Nem hagy maga után zsíros érzetet, nem ragad, és rendkívül gyors felszívódású.  Rendszeres használatával segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését. Ez a fényvédő készítmény egyszerre nyújt védelmet és ápolást a bőr számára.

Az Eredeti Aloe Vera Napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tej 150ml igazi felüdülés napozás vagy szoláriumozás után. Minden bőrtípusra ajánlott, ráadásul arc- és testre is alkalmazható. Biztosítja a hosszabb idejű napbarnított bőr megjelenését, valamint hatékonyan nyugtatja és ápolja a leégés utáni kellemetlen húzódásokat és bőrszárazságot.  Értékes összetevőivel pedig, képes a bőr nedvességtartalmának pótlására.

Élvezd te is biztonságosan a nyári fényfürdőt!