Gyakran Ismételt Kérdések

Eredeti aloe vera GYIK

Share this post

Gyakran Ismételt Kérdések

Tartalmaznak-e a termékek guar gumit?

Nem, az ALVEOLA Kft. Eredeti Aloe Vera termékei nem tartalmaznak sem sűrítő, sem állományjavító anyagokat.

Mitől piros az Áfonyás Ital?

Az EREDETI ÁFONYÁS ALOE VERA ITAL  kis mennyiségben eredeti áfonyasűrítményt tartalmaz. Ez színezi meg és adja a kellemesen  frissítő áfonyaízt az italnak.

Mennyi időre elég egy palack Aloe Vera Ital?

Ez nagyban függ a fogyasztótól, hisz 30 ml-től akár 100-200 ml-ig is fogyszthat belőle naponta. Természetesen célszerű egy palackot egy hónap alatt elfogyasztani, hisz felbontás után, hűtőben  ennyi ideig ajánlott a tárolása.

Mire hat az Aloe Vera gél?

Erre a kérdésére a Csendes gyógyító oldalunkon talál kimerítő választ.

Vannak-e mellékhatásai az Aloe Verának?

Amennyiben olyan korszerű technológiát alkalmaznak az aloe-gél kinyerésére, mint az ALVEOLA termékeknél, semmilyen mellékhatással nem kell számolni.

Mi a különbség az Alveola aloe-itala és  más aloe-italok között?

A gél kinyerésének  technológiája és a folyamatos minőségellenőrzés. Ahol elavult technológiát alkalmaznak a kinyerésnél, előfordulhat hashajtó hatás. Ez nálunk nem fordulhat elő, és ez adja termékeink kiválóságát.

Van-e különbség a rostos és az áfonyás ital között?

Az áfonyás EREDETI ALOE VERA ITAL  vörösáfonyasűrítményt is tartalmaz, ami ebben az esetben az aloe jótékony hatását az áfonya pozitív élettani hatásaival fokozza. Az áfonya  igen sok vitamint tartalmaz, többek között C, B1, B2, B6, illetve A vitamint. Magas a csersav és foszfortartalma, kitűnő vértisztító és méregtelenítő hatású.Íze miatt a gyerekek kedvence. A rostos EREDETI ALOE VERA ITAL  pedig (rosttartalmánál fogva) az emésztőrendszernek nyújt extra segítséget.

Amennyiben kérdésére nem talált választ, kérjük írja meg nekünk, hogy mielőbb, kimerítően megválaszolhassuk azt Önnek.