Napozás megfelelő ápolással

Share this post

Napozás megfelelő ápolással

Testünk legnagyobb kiterjedésű szerve a bőrünk, melyet mindig optimális állapotban kell tartanunk. A jól ápolt bőrre nemcsak higiéniás követelmények miatt van szükségünk, hanem egészségünk számára is az egyik legfontosabb tényező. Bőrünk egészségének megőrzésében és az optimális bőrállapot visszaállításában segítenek a külsőleges alkalmazásra szánt Eredeti Aloe Vera kozmetikumok. Különösen igaz ez a nyári szezonban, amikor bőrünk sokkal nagyobb fényhatásnak van kitéve, illetve a kisebb bogár- és szúnyog csípések is fokozzák a bőrirritációt. Akár napégésről beszélünk, akár kellemetlen bogár által okozta viszketésről vagy meleg okozta kiütésről, gyors enyhülést adhatnak az Eredeti Aloe Vera termékek.

Az Aloe Vera gél jótékony hatása leginkább a napégés okozta kellemetlen bőrpír, viszketés enyhítésével kapcsolatban ismert. Ezt a jótékony hatást rejti magában az Eredeti Aloe Vera gél bőrápoló. Azonnali segítség és minden bőrtípusra használható. Természetesen súlyosabb égés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni! Szintén gyors segítség lehet az Eredeti Aloe Vera spray, ami hialuronsav és NMF* összetevőinek köszönhetően, a bőr nedvességmegtartó képességének fokozásával biztosítja a bőr fokozott hidratáltságát. (*NMF: a bőrben is megtalálható Nedvesség Megkötő Faktor, mely segít a bőrnek, hogy a nedvességet és a vizet megtartsa a szarurétegben.)

TIPP: Spricceljen hűtőben (nem fagyasztóban!) tartott Aloe Vera spray-t az érintett, viszkető, kipirult területre és élvezze annak hűsítő hatását. Az Aloe Vera spray-el bármikor felfrissítheti magát a kánikulában, így egyben bőrnyugtató és hidratáló anyagokkal is ellátja bőrünkre az Eredeti Aloe Vera bőrápolók.