Szakértő válaszol

Szakértő válaszol

Kérdésed van az Eredeti Aloe Vera termékekkel kapcsolatban?
Szeretnél bővebb felvilágosítást kapni egyes termékeinkről?

A ’Szakértő válaszol’ oldal arra hivatott, hogy segítséget nyújtson, ezért szeretettel várjuk kérdéseid!
Miután megírtad kérdésed, add meg e-mail címed, keresztneved és életkorod, a mezők kitöltése kötelező. Mivel e-mail címed sehol nem kerül publikálásra, így gyakorlatilag anonim maradhatsz az oldal látogatói előtt és felteheted azon kérdéseid is, amikhez esetleg máshol eddig nem volt bátorságod.

Kérdésem beküldésével a lent megadott adataim kezeléséhez és közzétételéhez hozzájárulok, az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

  Eddig megválaszolt kérdések

  Egyre több helyen olvasom, hogy az aloelé csodaszer, szinte mindenre használható. Tudnának segíteni, hogy mi az aloelé legfőbb pozítiv hatása?

  beküldte: Gabriella életkor: 46

  Kedves Gabriella!

  Az aloelé kitűnő hidratáló, bőrnyugtató és regeneráló hatású, elősegíti a bőr hámrétegének megújulási folyamatait. Így valóban többrétű a felhasználása, így bátran ajánljuk Önnek mind belsőleg való fogyasztásra, mind a bőrápolásra.


  Miért érdemes az Eredeti Aloe Vera bőrápoló kozmetikumokat használni? Válaszukat köszönöm.

  beküldte: Erika életkor: 35

  Kedves Erika,

  Az Eredei Aloe Vera spray, gél és bőrvédő krém kozmetikumok hozzájárulnak a bőr egészségének megőrzéséhez és az optimális bőrállapot visszaállításához. Azonnali segítség otthon vagy az utazásnál, pl. kisebb irritáció enyhítésére, égési sérülések, bőrfelület kezelésére, szúnyogcsípéseknél vagy napégés okozta bőrpír esetén.


  Az Eredeti Aloe Vera bőrápolók együttes használatát javasolják vagy nem?

  beküldte: Mónika életkor: 24

  Kedves Mónika!

  Az Eredeti Aloe Vera Spray után alkalmazva a gélt vagy a krémet a nedvesség a bőrfelszín alatti mélyebb rétegekben hosszabb ideig bezárható. A hidratált bőrállapot intenzívebb ápolást és regenerálódását tesz lehetővé, hiszen a hidratált bőrbe mélyebben bejuthatnak a formulák értékes bőrnyugtató, kondicionáló és regeneráló összetevői.

  Nagyon korpás a fejbőröm a barátnőm ajánlotta, hogy rendszeresen használjam a Eredeti aloe vera gélt., kicsit szkeptikus vagyok, így szeretném megkérdezni, hogy valóban segíti a gél a fej korpásodásának megszüntetését?

  beküldte: István életkor: 48

  Kedves István!

  Mindenekelőtt köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával és kérdésével hozzánk fordult.

  Az Eredeti Aloe Vera Gél valóban segíti a fejbőr korpásodásának megszűntetését.